Toimitilojen muutos- ja korjausrakentaminen

Muutos- ja korjausrakentaminen

Rakennuksen arvon ja toimintavarmuuden säilyttämiseksi tilojen tarvittavat muutokset ja perus- ja vuosikorjaukset ovat tärkeässä roolissa. Rakennuksen elinkaarta voidaan myös olennaisesti jatkaa huolellisella kunnossapidolla ja rakennusta voidaan muutos- tai korjaushankkeen yhteydessä päivittää energiatehokkaammaksi ja turvallisemmaksi.

Miksi Konttinen?

Ymmärrämme toimitilojen muutos- ja korjausrakentamishankkeiden erilaiset vaatimukset ja tarpeet. Me teemme sen mitä hankkeen onnistunut toteutus kokonaisuudessaan vaatii, emme vain lopputulosta.

Tämä tarkoittaa toimitilan käyttäjien sekä heidän asiakkaidensa huomiointia, laadukasta rakennusaikaista olosuhdehallintaa ja järjestelmällisistä laadunvarmistusta.

Mitä teemme?

Pyrimme turvaamaan asiakkaamme tilojen häiriöttömän käytön myös rakennustöiden aikana. Ymmärrämme avoimen vuorovaikutuksen ja viestinnän merkityksen sekä tarjoamme koko monialaisen osaamisemme käyttöösi. Kokeneet ammattilaisemme tunnistavat hankkeen mahdolliset karikot ja reagoivat niihin ennakoivasti.

Olemme asiakkaamme rakentamishankkeissa kumppani, joka ymmärtää koko projektin kulun ja sen onnistumisen kannalta olennaisimmat tekijät −­ aina aloituksesta hankkeen valmistumiseen ja tilojen käyttöönottoon asti.

Haluatko kuulla lisää toimitilojen muutos- ja korjausrakentamisesta

Ota yhteyttä

Janne Pääkkönen

p. 0440 472 877
janne.paakkonen@konttinen.fi

21.01.2022

Haemme talous- ja henkilöstöhallinnon työntekijää

Haemme nyt talous- ja henkilöstöhallinnon työntekijää vahvistamaan joukkoamme kasvussa. Työ soveltuu erinomaisesti esim. liiketalouden opiskelijan harjoittelupaikaksi, osa-aikaiseen työskentelyyn ja tulevana kesänä kokoaikaiseen sijaistukseen. Olemme kasvava yritys, joten sopivan henkilön löytyessä on mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle. Työtehtäviisi..

Lue lisää

21.01.2022

Tule kesätöihin Konttiselle!

Kesätyöhaku on nyt parhaimmillaan. Haemme kesätyöntekijöitä niin “haalariharjoitteluun” kuin tavanomaisiin rakennustöihinkin. Tarjolla on erilaisia rakennustöitä.. Lue lisää ›


21.12.2021

Työn uusi aika KPY Novapoliksella

Työelämän muuttuessa muuttuvat myös työtavat ja tarvittavat tilat sen mukaan. KPY Novapoliksen Microkadun torniin rakentuu.. Lue lisää ›