Haemme työnjohtajaa rakennushankkeisiimme

Uutiset / 25.04.2024

Haemme työnjohtajaa hankkeisiimme.

Etsimme joukkoomme rakentamisen raudanlujaa ammattilaista, jolla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo karttunutta työkokemusta alalta – erityisesti toimitilarakentamisen parissa työskentely katsotaan eduksi. Arvostamme halua kehittyä ja oppia uutta rakennusalan muuttuessa. Jos olet lisäksi työssäsi asiakaslähtöinen eikä sormi mene suuhun ongelmatilanteissakaan, olet kenties juuri etsimämme henkilö.

Meillä pääset työskentelemään ainutlaatuisten kohteiden parissa todellisten ammattilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle parhaimmat edellytykset työskentelyyn, hyvät henkilöstöedut ja mainion työporukan. Haastattelut aloitamme heti ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset:

työmaapäällikkö Ville Väisänen p. 0440 472 812 tai sähköpostitse ville.vaisanen@konttinen.fi

Takaisin