Tule meille kesätöihin!

Uutiset / 12.01.2024

Konttisen kesätyöhaku on alkanut. Haemme kesätyöntekijöitä niin “haalariharjoitteluun” kuin tavanomaisiin rakennustöihinkin. Tarjolla on erilaisia rakennustöitä laidasta laitaan, ja perehdytämme sekä opastamme työtehtäviisi tarpeen mukaan. Arvostamme motivoitunutta asennetta työskentelyssä ja halua oppia. Rakennusalan opiskelijalle kesätyö meillä on mainio tapa hankkia kokemusta, kontakteja ja kenties tulevaisuuden työpaikka. Kohteemme ovat usein ainutlaatuisia ja rakentamaan pääsee todellisten ammattilaisten kanssa.

Hakemukset voit lähettää nettisivuillamme olevan hakulomakkeen kautta.
Kirjoitathan viestikenttään: Kesätyö
Näin osaamme poimia hakemuksesi kesätyöhakijoiden joukkoon.

Kesätyöpaikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy, joten nopeus on valttia. Sitten vaan hakemusta tulemaan!

Takaisin