Tule kesätöihin Konttiselle!

Uutiset / 03.02.2023

Konttisen kesätyöhaku on alkanut. Haemme kesätyöntekijöitä niin “haalariharjoitteluun” kuin tavanomaisiin rakennustöihinkin. Tarjolla on erilaisia rakennustöitä laidasta laitaan, ja sinut perehdytetään sekä opastetaan työtehtäviin tarpeen mukaan. Arvostamme tinkimätöntä asennetta työskentelyssä ja halua oppia. Rakennusalan opiskelijalle kesätyö meillä onkin mainio tapa hankkia kokemusta, kontakteja ja kenties tuleva työpaikka. Kohteemme ovat usein ainutlaatuisia ja rakentamaan pääsee todellisten ammattilaisten kanssa.

Hakemukset voit lähettää nettisivuillamme olevan hakulomakkeen kautta.
Kirjoitathan viestikenttään: Kesätyö
Näin osaamme poimia hakemuksesi kesätyöhakijoiden joukkoon.

Kesätyöpaikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy, joten nopeus on valttia. Sitten vaan hakemusta tulemaan ja kesää odottelemaan!

Takaisin