Rakennusliike Konttinen 30 vuotta – Parhaat asiat kestävät aikaa

Uutiset / 26.02.2022

Rakennusliike Konttinen on elänyt täysillä mukana rakennusalan muutoksessa jo 30 vuotta ja viettää tänä vuonna juhlavuottaan. Kättemme jälki näkyy Kuopion kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, virastoissa, ravintoloissa sekä liikunta- ja kulttuuripaikoissa. Olemme saaneet olla monessa mukana, kasvaa ja kehittyä sen myötä. Pyrkimys jatkuvaan kehittymiseen onkin syvällä yrityskulttuurissamme ja siten luonteva osa päivittäistä toimintaamme.

Historiamme juontaa juurensa aina 1970-luvulle saakka, jolloin Rakennusliike Konttisen perustaja Matti Konttinen aloitti yritystoiminnan maalausliikkeellä. Rakennusliike Konttinen (ent. Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy) on perustettu vuonna 1992 yritystoiminnan kasvettua jo yhden miehen ja pakettiauton rajojen yli. Ja sillä tiellä olemme edelleen.

“Luottamuksen antaminen ja vastuun jakaminen on aina ollut yksi toimeenpanevista voimistamme. Se on ollut omiaan luomaan yritykseen avoimen kehittämisen ilmapiirin”, kertoo nykyisin Rakennusliike Konttisen hallituksen puheenjohtajana toimiva Jussi Konttinen.

Rakennusalan kehitys on ollut koko 30 vuoden ajan merkittävää. Perinteinen käsityöala on saanut avukseen huipputeknologian ja työtä helpottavat järjestelmät. Samalla myös alan työturvallisuus, työtavat ja materiaalit ovat kehittyneet. Olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti rakentamisen olosuhde- ja pölynhallintaan sekä työturvallisuuteen hyvin tuloksin. Laadukas lopputulos rakentamisessa on monen tekijän summa.

“Tulevaisuudessa tavoitteenamme on edelleen sekä yrityksen että henkilökuntamme kehittäminen ja ammattitaidon vahvistaminen – ja toki myös yrityksen hallittu kasvu. Tällä hetkellä seilaamme vahvassa myötätuulessa ja haluamme jatkossakin palvella asiakkaitamme sillä tinkimättömällä asenteella ja parhaalla ammattitaidolla, josta Konttinen tunnetaan”, kertoo toimitusjohtajamme Janne Pääkkönen nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä.

Meidän työmme rakentamisen parissa jatkuu myös seuraavat 30 vuotta. Olemme alan edelläkävijöitä, sillä vain katsomalla tulevaisuuteen voimme tarjota parasta rakennuspalvelua vuodesta toiseen. Omalla työllämme 60 ammattilaisemme voimin teemme näkyväksi suomalaisen työn merkitystä ja huolehdimme, että omaisuus säilyttää arvonsa ja sen elinkaari jatkuu pitkään. Sillä me tiedämme, että parhaat asiat kestävät aikaa.

Rakennusliike Konttisen virallinen 30-vuotisjuhlapäivä on vuoden 2022 marraskuussa.

Takaisin