Onnistumisia työturvallisuudessa ja pölynhallinnassa

Uutiset / 01.12.2021

Rakennusliike Konttinen kävi pokkaamassa Rakennusteollisuuden työturvallisuuskilpailussa Itä-Suomen pk-sarjan palkinnon Kuopion Tilapalveluiden Savotalon työmaan sijoittuessa 1. sijalle korjausrakentamistyömaiden sarjassa. Palkintosijalle ylsimme nyt neljättä kertaa peräkkäin ja olemme mukana myös ensi vuoden kisassa. Palkitsemistilaisuudessa voitokasta kohdetta edustivat työnjohtaja Tomi Hakkarainen ja työsuojeluvaltuutettu Matti Harle – kunnia mainiosta sijoittumisesta kuuluu kuitenkin koko työmaan väelle.

Toimitusjohtaja Janne Pääkkösen alustuksen jälkeen Matti Harle kertoi pölynhallinnasta yleisesti ja siitä kuinka se Rakennusliike Konttisella toteututaan.

Samassa tilaisuudessa saimme esitellä pölynhallintaosaamistamme, kun Konttisella työmaiden logistiikasta ja rakentamisen puhtaudenhallinnasta vastaava Matti Harle kertoi pölynhallinnan olennaisimpia faktoja ja onnistumisen edellytyksiä. Pölynhallinta on työmaillamme osa normaalia, laadukasta rakentamista ja turvallista työympäristöä. Asianmukaisen pölynhallinnan myötä on työmaiden turvallisuus parempi paitsi tekijöille myös muille rakennuskohteessa oleskeleville kuten tilaajan, käyttäjän edustajille ja muille vierailijoille. Oma merkityksensä sen onnistumisessa on myös ammattitaitoisen tilaajan myötävaikutuksella. Hyvä työturvallisuus ja laadukas rakentaminen on oikeaa asennetta, tietoa ja tekoja. Ja lopulta teot ratkaisevat.

Takaisin