Sulje

Yritysesittely

Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy on vuonna 1992 perustettu rakennusalan yritys, joka toimii toimitilojen ja julkisten tilojen korjaus- ja muutosrakentamisen parissa Pohjois-Savon alueella.

Toteutamme niin vaativat erikoiskohteet kuin erilaiset uudisrakennus- ja saneerausprojektit 60 työlleen omistautuneen ihmisen ammattitaitoon, parhaisiin menetelmiin ja tehokkaaseen kustannusseurantaan luottaen.

Tunnemme alan toimintatavat ja lain asettamat vaatimukset. Julkisia hankintoja varten laaditut tuotannon- ja taloudenohjausjärjestelmämme antavat tarkat tiedot kustannuksista, käytetyistä työtunneista sekä materiaaleista vielä vuosienkin kuluttua.

Olemme uuden sukupolven rakentajia. Jalostamme perinteistä ammattitaitoa nykyaikaisin työmenetelmin. Emme pelkää haasteita, sillä tiedämme, että pystymme vastaamaan niihin.

Tehokas organisaatiomme muuntuu helposti asiakkaan tarpeisiin, ja reagoi mahdollisiin vastaantuleviin haasteisiin joustavasti, tottuneesti ja ratkaisukeskeisesti.

Meille rakentaminen on reilu peli, jossa sitoudumme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mitä tahansa se vaatiikaan.

Meille on myönnetty RALA-pätevyys


Konttinen lukuina

Työmaita vuonna 2016 Työmaita vuonna 2016 Liikevaihdonkehitys 2011-2016 Henkilöstö ja keski-ikä 2016 Tehdyt työtunnit sekä kulutetut työkäsineet vuonna 2016
AAA-luokitus vuosi 2011 AAA-luokitus vuosi 2012 AAA-luokitus vuosi 2013 AAA-luokitus vuosi 2014 AAA-luokitus vuosi 2015 AAA-luokitus vuosi 2016 AAA-luokitus vuosi 2017