Sulje

Referenssit

MATKAILUKESKUS KUOPION SAANA

Keväällä 2019 valmistui Bellanrantaan Kuopion Saana, jonka pääurakoitsijana Konttinen toimi. Tämä ainutlaatuinen hirsirakenteinen kohde sijaitsee Kallaveden rannalla ja on ehdokkaana vuoden 2019 Puupalkinnon saajaksi 13 muun puurakentamiskohteen joukossa. Saanaan voi tutustua Kuopion Siikarannassa, ja nettisivuilta saa myös lisätietoa: www.kuopionsaana.fi

KUOPION MUSIIKKIKESKUS TALOTEKNIIKAN PERUSPARANNUS

Vuonna 2017 aloitettiin Kuopion Musiikkikeskuksen talotekniikan perusparannustyöt. Hankkeen pääurakoitsijana ja rakennusurakoitsijana toimi Maalaus ja saneeraus Konttinen. Kohteen työt saatiin päätökseen aikataulun mukaisesti vuoden 2018 lopussa.

KYS:N PÄIVYSTYKSEN PERUSKORJAUS JA HELIKOPTERIKENTTÄ

Kuopion yliopistollisen sairaalan päivystyspoliklinikan peruskorjaus toteutettiin vuosina 2015-2016 peruskorjausvaihe 1:nyhteydessä.

Uuden sairaalan rakentamisen vuoksi vanha päivystyspoliklinikan katolla sijaitseva helikopterikenttä jäi liian alhaalle jakenttää korotettiin, jotta lentotoiminta sai jatkoluvan. Rakentaminen oli erittäin vaativaa erityisesti betoni- jateräsrakenteiden osalta.

Helikopterikentän korotus käynnistyi alkuvuodesta 2014 ja valmistui keväällä 2015. Kentän allerakennettiin myös uusi ilmanvaihtokonehuone sekä päivystysosasto 1:n tiloja, jotka valmistuivat käyttöön keväällä 2015.