Haemme toimihenkilöitä rakennushankkeisiimme

Uutiset / 10.11.2022

Haemme sekä alkavaan uudisrakennushankkeeseen että tuleviin korjausrakennuskohteisiimme toimihenkilöitä erilaisiin työtehtäviin. Etsinnässä ovat:

  • Vastaava työnjohtaja/ työmaapäällikkö
  • Työnjohtaja
  • Hankintainsinööri

Etsimme joukkoomme rakentamisen raudanlujia ammattilaisia, joilla on tehtävään soveltuva koulutus – erityisesti toimitilarakentamisen parissa työskentely katsotaan eduksi. Arvostamme halua kehittyä ja oppia uutta rakennusalan muuttuessa. Jos olet lisäksi työssäsi asiakaslähtöinen eikä sormi mene suuhun ongelmatilanteissakaan, olet kenties juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa kasvuyrityksessä, parhaimmat edellytykset työskentelyyn, hyvät henkilöstöedut ja mainion työporukan. Haastattelut aloitamme heti ja paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset tehtäviin 25.11.2022 mennessä:

työmaapäällikkö Ville Väisänen p. 0440 472 812 tai sähköpostitse ville.vaisanen@konttinen.fi

toimitusjohtaja Janne Pääkkönen p. 0440 472 877 tai sähköpostitse janne.paakkonen@konttinen.fi

Takaisin