Haemme vastaavaa työnjohtajaa uudiskohteeseemme

Uutiset / 07.04.2022

Haemme alkavaan uudisrakennuskohteeseemme vastaavaa työnjohtajaa, jolla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta – erityisesti toimitilarakentamisen parissa työskentely katsotaan eduksi.

Arvostamme halua kehittyä ja oppia uutta rakennusalan muuttuessa. Jos olet lisäksi työssäsi asiakaslähtöinen eikä sormi mene suuhun ongelmatilanteissakaan, olet kenties juuri etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa kasvuyrityksessä, parhaimmat edellytykset työskentelyyn, hyvät henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön. Haastattelut aloitamme heti ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset 29.4.2022 mennessä: työmaapäällikkö Ville Väisänen

p. 0440 472 812 ja ville.vaisanen@konttinen.fi

Takaisin