Tule kesätöihin Konttiselle!

Uutiset / 21.01.2022

Kesätyöhaku on nyt parhaimmillaan. Haemme kesätyöntekijöitä niin “haalariharjoitteluun” kuin tavanomaisiin rakennustöihinkin. Tarjolla on erilaisia rakennustöitä laidasta laitaan, ja sinut perehdytetään sekä opastetaan työtehtäviin tarpeen mukaan. Arvostamme tinkimätöntä asennetta työntekoon, ja alan opiskelijalle kesätyö meillä onkin mainio tapa hankkia kokemusta, kontakteja ja kenties tuleva työpaikka. Kohteemme ovat usein varsin ainutlaatuisia ja rakentamaan pääsee todellisten ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja ja hakemukset: työmaapäällikkö Ville Väisänen p. 0440 472 812 ja sähköposti: ville.vaisanen@konttinen.fi

Kesätyöpaikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy, joten nopeus on valttia. Nyt vaan hakemusta tulemaan ja kesää odottelemaan!

Takaisin