HAEMME VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Uutiset / 05.11.2021

Haemme nyt joukkoomme vastaavaa työnjohtajaa, jolla on soveltuva koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta – erityisesti toimitilarakentamisen parissa työskentely katsotaan eduksi. Arvostamme halua kehittyä ja oppia uutta yrityksemme ja koko alan muuttuessa. Jos olet lisäksi työssäsi asiakaslähtöinen eikä sormi mene suuhun ongelmatilanteissakaan, olet kenties juuri etsimämme henkilö.

Meillä töitä tehdään vakavissaan, muttei liian vakavina. Hyvän työporukan lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvuyrityksessä ja kilpailukykyisen palkan henkilöstöetuineen. Meillä pääset työskentelemään ainutlaatuisten kohteiden parissa alan ammattilaisten kanssa. Tule rakentamaan kanssamme!

Lisätietoja ja hakemukset: työmaapäällikkö Ville Väisänen p. 0440 472 812 ja sähköposti: ville.vaisanen@konttinen.fi

Takaisin